A stílus annyi, mint tudni, hogy ki vagy

Varrott Világom

Varrott Világom

Gyöngy mánia hétköznap

2017. július 28. - Marana

Ha munkába menet kicsit megállsz, lelassítod az agyad és más szemmel kezded nézni a körülötted elhaladó embereket mit látsz? Van aki nagyon odafigyel arra, mit mivel vesz fel. Látni, milyen gondosan választotta ki aznap reggel, miben is lépjen ki az utcára az emberek közé! Neki vajon miért ennyire fontos, hogyan is néz ki, mit is gondolnak róla? Talán ő egy kicsit már túl is lőtt a célon ...  

Persze van akit ennyire nem befolyásol a körülötte élők véleménye. Mindig pontosan tudja mennyi az elég. Épp csak egy kis odafigyelés, de nem ez a gondolat mozgatja reggelente, vannak fontosabb teendői is. 

Akad olyan is akit ez egyáltalán nem is érdekel .. lehet hogy ők teszik ezt jól? Tojni a világra és a saját ízlése szerint viselni a ruhát, kiegészítőt.

Végül is mindegy mit veszel fel .. a lényeg, hogy te jól érezd magad és neked önbizalmat adjon egész napra. Nem kell megfelelni senkinek, mert annyian vagyunk és mindenki más látásmóddal született, már értékeket hordoz magával. Nem kell beállni a sorba! 

Legközelebb, ha el kell menned ügyet intézni, vagy csak egyszerűen sok dolgod van és kényelmes, lezser ruhában indulsz útnak ... 

Egy "city Bag" táska a válladra, egy lapos talpú topán a lábadra .. és egy fülbevaló?  ...ennyi éppen elég lesz :)

Szép napot neked 

img_7501.JPG2_600ft_4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://varrottvilagom.blog.hu/api/trackback/id/tr9112695729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása